Akören Halk Eğitimi Merkezi


Vizyon: Akören Halk Eğitimi Merkezi olarak sevgi, akıl, bilgi ve gayret dolu anlayış ile tarif edilen bir yapıda “Her yerde her zaman eğitim” ilkesinden hareketle, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası Milli Eğitim Temel Kanunun belediği yasal sınırlılık içinde Milli Eğitim Bakanlığı Yaygın Eğitim Kurumları Yönetmeliği ile verilen görev ve sorumlulukların bilincindeyiz. Tüm bireylere 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi, beceri ve davranışları kazandırmak, onları ilgi ve istekleri doğrultusunda ekonomik, toplumsal ve kültürel gelişmelerini sağlamak, çeşitli süre ve düzeylerde, düşünen, araştıran kendine güvenen ve sorumluluk sahibi kişiler yetiştirerek toplumun yaşam kalitesini yükseltmek, farklılıklar yaratarak kalıcı üstünlükler sağlama için varız.

Misyon: Akören Halk Eğitimi Merkezi olarak uygulamaları ve çalışmalarıyla, ülkemizde ilkleri gerçekleştirmek, çağı yakalamış ve mükemmelliğe erişmiş, örnek bir Yaygın Eğitim Kurumu olmak. Her zaman her yerde eğitim ilkesi ve insanlarımızın boş vakitlerini en iyi biçimde değerlendirmelerini ve aynı zamanda yeni meslek edinmelerini sağlamak.

Başarılar:

Saatler: 08.00-22.00
Isınma: KALORİFER
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 03324612066

Belgegeçer - (332) 461 2066

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://akorenhem.meb.k12.tr

Adres - Ağalar Mahallesi 27345 Sokak No 25 Akören / KONYA

Öğretmen :4
Öğrenci :12
Derslik :1
Atölye-İşlik :2
BT Sınıfı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :65
Öğretim Şekli :NORMAL (TAM GÜN TAM YIL)

Yerleşim Yeri - AKÖREN İLÇE MERKEZİ

Adres - Ağalar Mahallesi 27345 Sokak No 25 Akören / KONYA

Ulaşım Konya´dan (Karatay Belediyesi Otobüs Terminali(Eski Garaj))´den saatte bir kalkan minibüslerle ulaşım sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLE UZAKLIK 54 KM