KURUM KÜTÜPHANEMİZ, ÖĞRETMENLERİMİZ VE KURSİYERLERİMİZLE RENK BULUYOR!

28.06.2022 348

Kurumumuz öğretmenleri ve kursiyerlerince hazırlanan, daha önce haberini de paylaştığımız "Sıfır Atık" Kütüphanemizin aktif olarak kullanılmasının mutluluğunu paylaşıyoruz. Birçok zahmet ve emek ile tasarlanan; kullanım ömrü dolmuş, atılmaya yüz tutmuş birçok eserin yeniden canlandırılmasıyla kütüphanemiz aktif olarak kullanılmaya başlandı. Kurumumuza kayıt için veya başka işler nedeniyle ziyarete gelen açık öğretim ortaokulu ve açık öğretim lisesi öğrencilerinden de kütüphanemizi aktif olarak kullanabileceklerini hatırlatmak isteriz. Bu vesileyle kütüphanenin hayata geçmesinde emeği geçen öğretmenlerimiz ve kursiyerlerimize tekrardan teşekkür etmek isteriz. Tüm halkımızın faydalanmasını temenni eder, sağlıklı günler dileriz.